Hoe bewaar je wasstrips?

Hoe bewaar je wasstrips?

Als je dit artikel leest dan ben je waarschijnlijk al helemaal overtuigd van het gebruik van wasstrips. Beter voor het milieu dan andere wasmiddelen en makkelijk in het gebruik. Maar hoe kan je jouw wasstrips het beste bewaren?

Ons unieke doosje

Als je onze wasstrips gebruikt dan is het antwoord heel makkelijk: in het doosje waar je ze in hebt ontvangen. Wij hebben een speciaal schuifdoosje ontwikkeld waardoor je de strips veilig kan bewaren. Je moet het doosje natuurlijk niet in een vochtige omgeving bewaren, maar omdat je het doosje na elk gebruik weer dichtschuift kan er eigenlijk niks misgaan. 

Daarnaast bestaan onze grootverpakkingen uit diverse doosjes van 20 of 40 wasstrips. Daardoor drogen ze minder snel uit en kan je ze makkelijk opbergen tot je huidige doosje leeg is. 

Andere handige opbergopties

Heb je nu toch ergens een grote hoeveelheid wasstrips gekocht die niet in kleine hoeveelheden zijn verpakt? Niet weggooien natuurlijk! Berg deze op in een doosje, broodtrommel, lege roomijsbak of een andere verpakking die je kan hergebruiken. Zo voorkom je dat er vocht bijkomt en zullen ze niet snel uitdrogen.

 

Reading next

Hoe voorkom je snijwondjes tijdens het scheren?
Voorjaarsschoonmaak: kriebelt het bij jou ook al? 9 tips!