wasmachine

Tips voor een langere levensduur van jouw wasmachine

Wasknijpers aan een lijn

Heb je ooit gedacht aan de verzorging van je wasmachine terwijl je zorgvuldig je kleding wast? Wij begrijpen het belang van een schone wasmachine. Daarom bieden we jou nu de kans om onze geweldige wasstrips gratis te proberen! Ervaar zelf de krachtige reiniging en heerlijke geur. 

Goed merk wasmachine diepte-investering

Een wasmachine is een diepte-investering en daarom belangrijk om deze goed te onderhouden. We hopen dat je onze tips al toepast! En anders vanaf nu onze wastips tot jouw tweede natuur maakt.

Probeer onze Laundry Sheets voordeel bundel (60-120 wasbeurten) en ervaar hoe je met één product al jouw wasproducten kan vervangen.

Tips voor een langere levensduur 

  1. Was eens per maand op 60˚C, tegen bacterie groei. Draai dit wasje met bijvoorbeeld je handdoeken of dekbed om te voorkomen dat je onnodig op hoge temperaturen wast;
  2. Schenk schoonmaak azijn in het wasmiddelbakje van de wasmachine en een schepje soda in de wastrommel. Zo voorkom je een muffe geur. Doe dit niet te vaak;
  3. Reinig de rubberen rand van de wastrommel, hier blijven vaak resten liggen;
  4. Maak het filter schoon van de wasmachine, hier kunnen haren en stof in komen;
  5. Bekijk hoeveel vulgewicht je wasmachine kan hebben, een te volle trommel kan averechts werken;
  6. Gebruik niet teveel wasmiddel, doseer gemakkelijk door het gebruik van Laundry Sheets.

Ontdek de onweerstaanbare halfjaardeal voor wasstrips! Bespaar geld en geniet van een langdurige frisheid. Mis deze kans niet!

Duurzaam wassen met wasstrips

Laundry Sheets worden ook wel eco wasstrips genoemd. Het zijn geconcentreerde ‘velletjes’ die je bij je was stopt en volledig oplossen. Dit is dus een vervanging van jouw traditionele wasmiddel. Een kind kan de (duurzame) was doen!

Onze Laundry Sheets zijn vegan, eco friendly én biologisch afbreekbaar. Ze zijn zelf geschikt voor een handwasje. Meer informatie vind je in de washandleiding.

Volgende lezen

Beste wasstrips van Second Nature
Sustainable washingmachine