tips

Eerste keer scheren? Alles over ouderwets scheren

scheren met een scheermes

Scheren, we doen het allemaal! De ene scheert zich dagelijks, de ander wekelijks en sommigen zelfs minder frequent. Feit blijft dat (bijna) iedereen zich wel eens scheert. Onderzoek wijst uit dat de meeste Nederlandse mannen en vrouwen zich regelmatig scheren, en dat 'ouderwets scheren', oftewel natscheren met houder en mesje, een populaire keuze is. 

Maar zeg nou zelf, als iedereen zich toch scheert… waarom dan niet met een 100% recyclebaar mesje dat niet roest en een leven lang meegaat? Bij Second Nature hebben we precies dat.

Welke lichaamsdelen scheer je en hoe vaak?

Dat is bij iedereen net weer een tikkeltje anders. Maar zeg nou zelf, als iedereen zich toch scheert… waarom dan niet met een 100% recyclebaar mesje dat niet roest en een leven lang meegaat?

Geen huidirritatie meer na het scheren met Second Nature

Schade aan je huid na het scheren? Niet met het mesje van Second Nature. Scheer met beleid en onze scheerzeep, je huid zal je dankbaar zijn. Voorkom één van de meest voorkomende scheerfouten: het gebruiken van een bot scheermesje. Dit kan irritatie veroorzaken omdat je vaker over je huid moet gaan om het glad te krijgen. Tijdig je scheermesje vervangen is van cruciaal belang. En met onze Premium Scheerset, heb je altijd een scherp mesje bij de hand. met onze beschermhoes kan je jouw razor ook veilig mee op vakantie nemen.

Dummyproof stappen voor een gladde en irritatievrije scheerbeurt:

  1. Voorbereiding
  2. Scheerzeep aanbrengen
  3. Scheertechniek
  4. Grondig scheren
  5. Spoelen en drogen
  6. Nazorg
  7. Onderhoud van het scheermes

Elk van deze stappen draagt bij aan een gladde, irritatievrije scheerbeurt.

Een abonnement dat past bij jouw levensstijl

Bij Second Nature hoef je nooit meer zelf naar de winkel voor (wegwerp)mesjes, want jij ontvangt je hoogstaande items elke maand ‘gewoon’ in de brievenbus. We zijn constant bezig nieuwe producten op de markt te brengen, met dezelfde filosofie. Milieuvriendelijke en kwalitatieve producten die mannen en vrouwen constant gebruiken.

NIEUW: losse scheerproducten

Vanaf mei 2022 bieden we ook losse producten aan, zonder abonnement. Of je nu graag een losse Razor wilt kopen of een compleet scheerpakket, bij Second Nature kan het! Voor welke kleur kies jij?

Onderdeel worden van een community die graag bewust leeft. Een way of life die geen schade toebrengt aan onze mooie planeet. De beste duurzame items. Onmisbare producten, iedere maand op jouw deurmat. Second Nature maakt duurzaam shoppen makkelijker, speciaal voor jou en de natuur.

Blijf op de hoogte van onze uitbreiding van het assortiment, deze komt sneller dan je verwacht.

Volgende lezen

Beste wasstrips van Second Nature
Sustainable washingmachine