De visie van Second Nature

Second nature beste wasstrips van FSC papier

Second Nature is in 2021 met veel enthousiasme begonnen, wij willen dolgraag de standaard manier van shoppen veranderen. Duurzame items die je makkelijk los koopt of iedere maand op je deurmat kan ontvangen via een abonnement. Second Nature is gestart met scheermesjes en ons assortiment is snel uitgebreid en gaat nog verder groeien. De items zullen altijd kwalitatieve producten zijn die je vaak gebruikt. Goed voor het milieu? 100%! 

Probeer vandaag nog gratis een sample van onze wasstrips en ervaar zelf de krachtige reiniging en heerlijke geur!

De producten van Second Nature worden gemaakt van milieuvriendelijke materialen en kennen een langere levensduur. Tijdens het productieproces, het gebruik en in de afvalfase zullen we geen schade toebrengen aan de leefomgeving. In andere woorden; geen uitputting van natuurlijke grondstoffen! 

Milieuvriendelijke producten van Second Nature

Schaf jij weleens een of meerdere duurzame product aan? Steeds meer Nederlanders houden er rekening mee. Bijna iedereen weet wel van de huidige klimaatcrisis. Nederland heeft hier (helaas) ook mee te maken. Maar we kunnen er allemaal – bedrijven en consumenten – een positieve bijdrage aan leveren! Want wat is nou eigenlijk het voordeel voor onze planeet bij het aanschaffen en produceren van ethische producten

Producten die langer meegaan betekent… minder afval. Hierdoor zullen onze stortplaatsen niet te vol komen te liggen. Bij Second Nature gebruiken we bijvoorbeeld geen plastic, dit helpt al gigantisch. Wanneer een duurzaam product milieuvriendelijk is wordt direct hun ecologische voetafdruk verkleind. Het milieu hoeft dankzij jouw keuzes ‘minder hard te werken’. Dit zorgt vervolgens (vrijwel) niet voor vervuiling van onze mooie planeet.

Duurzaam leven met Second Nature

Duurzaam ondernemen is een hot topic. Wij proberen als Second Nature hier echt ons steentje aan bij te dragen. Zowel individuen als bedrijven zijn zich steeds meer bewust van hun footprint en de vervuiling, klimaatverandering en uitstervende diersoorten waar zij (mede) verantwoordelijk voor zijn. We willen het beter doen dan onze voorgangers en een gezonde planeet achterlaten voor toekomstige generaties. Doe jij met ons mee? Kies voor producten van Second Nature en haak aan bij onze mooie missie! 

Second Nature voor een unieke manier van shoppen

Alledaagse producten, items waar je eigenlijk niet zonder kan. In grote getallen slaan we ze in, om ze vervolgens volgende maand wederom aan te schaffen. Wij willen daar bij Second Nature bijzonder graag verandering in brengen. Producten waar je lang mee kan doen, geen schade aan het milieu brengen en voorzien van goede kwaliteit. 

Duurzaam leven is niet van de een op de andere dag geregeld. Zo kan het even duren voor je bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak hebt. Introduceer het binnen jouw huishouden stapje voor stapje. Kleine veranderingen – zoals het aanschaffen van milieuvriendelijke producten die je dagelijks gebruikt – kunnen al een enorm verschil maken.

Met Second Nature de toekomst in

Wij gaan het zeker niet bij alleen bij onz ehuidige assortiment houden. Houd onze website en socials goed in de gaten voor updates en andere ontwikkelingen. Stilzitten houden we niet van. Wij willen doorpakken met onze missie en heel Nederland helpen aan een nieuwe manier van shoppen. Join jij ook onze community? Fantastisch! Wij horen graag met welke producten van Second Nature wij jou blij mee mogen maken!

Bekijk onze Laundry SheetsAll Purpose Cleaner, en Hand Soap collecties, of ontdek al onze producten hier.

Volgende lezen

Beste wasstrips van Second Nature
Sustainable washingmachine